Kosteloze presentatie ‘modern duurzaam’

Wat kan ik met ‘duurzaam’ en hoe zet ik dat om in mijn marketing?

Die vraag staat centraal in mijn presentatie waarin ik bedrijven graag zoveel mogelijk probeer positief te beïnvloeden om duurzamer bezig te zijn en dat vooral ook in hun bedrijfsvoering, business en marketing te benutten. Vanuit de klant en de markt bekeken. Duurzaam ondernemen is geen vraag meer, maar een een noodzaak (bekijk ook de trailer). Alles is communicatie en goede communicatie maakt alles sterker.

Wilt u een presentatie binnen uw bedrijf of tijdens een bijeenkomst? Ik kom graag kosteloos mijn visie en aanpak vertellen in een heldere presentatie: waarom duurzaam noodzakelijk is en wat je als bedrijf kunt doen om mee te werken aan een meer duurzame aarde en supply chain. En vooral hoe je dit in kunt zetten in je marketing. Resultaat: modern duurzaam en gezond geld verdienen.

De presentatie verplicht verder tot niets. Duurzaam doe je niet voor jezelf, duurzaam doe je voor iedereen. Dus voelt u zich niet bezwaard contact op te nemen.