Parttime marketeer

Wel de lusten, niet de lasten

Naast losse projecten bied ik mijn ervaring aan in de vorm als parttime marketeer. Met een vast aantal uren per maand die wij gezamenlijk afspreken en vrij in te delen zijn naar behoefte. Op die manier heeft u als bedrijf een parttime senior in uw team die snel handelt, creatief is en een netwerk heeft van andere  professionals. Maar u heeft niet de werkgeverslasten en verplichtingen. Ik werk in principe vanuit mijn eigen kantoor en ben waar nodig aanwezig. Andere opties zijn ook mogelijk.

Een proefperiode is uiteraard bespreekbaar en als we het met elkaar eens zijn gaan we een heel transparante samenwerking aan met een wederzijdse korte opzegtermijn. Deze aanpak werkt voor beide partijen prettig. Als klant kunt u sneller schakelen, mede omdat ik meer betrokken ben en aan een half woord genoeg heb. Door de betrokkenheid ontstaat een meer duurzame en laagdrempelige samenwerking. En kan ik pro-actiever werken door bijvoorbeeld met extra ideeën en oplossingen te komen (die ik anders ook wel heb, maar onbedoeld nog wel eens gezien worden als verkooptechniek) en een marketingplan opstellen en aanhouden. Daarbij kunnen we vanwege de continuïteit een scherp tarief afspreken.

Een soort collega dus, dat is ook wat ik van klanten terugkrijg. Op basis van losse projecten wordt er vaak iets opgeleverd en vervolgens vergeten om het uit te rollen. Of is er een eenmalig budget voor vrijgemaakt en valt de follow up tussen wal en schip. Zonde. Zo verdwijnt er veel onbedoeld in een la en wordt er niet uit de marketing gehaald wat er in zit.

Marketing wordt nog wel eens gezien als kostenkwestie, maar is een essentieel onderdeel van iedere onderneming. Alles is immers communicatie. Mijn parttime aanbod is een vorm van duurzame samenwerking die ik graag aanga met bedrijven die verder willen.

Interesse? Neem contact op!