referenties

Paul Zantingh | HR Manager BaseClear B.V.

De afgelopen jaren heb ik Joost leren kennen als een innemend en integer persoon. Een merkenbouwer die analytisch te werk gaat. Joost verdiept zich grondig in de klant en de opdracht. Hij stelt de goede vragen, luistert, geeft feedback, daagt je uit en zet je aan het denken. Een strateeg die met onderscheidende creatieve concepten komt en een resultaatgerichte aanpak heeft. Nooit dwingend, altijd overtuigend en stimulerend. Wil je werken met iemand die inspireert en met ideeën komt die verder gaan dan het hier en nu, dan beveel ik Joost van harte aan! En ook gewoon omdat het een prettig persoon is!

Nicky Struijker Boudier | Buro Boudier

Joost heeft ons, Buro Boudier, bijgestaan in het formuleren van onze visie op de toekomst van ons bedrijf. Joost vroeg door en gaf respect en ruimte voor al onze gedachten en ideeën. Tegelijk structureerde en stuurde hij het proces naar concrete resultaten. Dat leidde al na 3 gesprekken tot een helder perspectief op onze toekomst én een briefing aan een vormgever.

Jurrijn Laan | Owner Nefli groep

In 2006 heb ik Joost gevraagd ons te helpen met het duidelijker neerzetten van Nefli. Markten veranderen en de manier van communiceren moet je daar op aanpassen. Joost heeft mij met behulp van het Heat merkenbouwers traject meegenomen terug te gaan naar de kern van het bedrijf. Van daaruit is er een heldere en goede strategie en een creatief concept neergezet wat stapsgewijs in de jaren erna uitgerold is. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen: Nefli heeft hierdoor een uniekere positie en meer eigen gezicht gekregen. Joost is integer, werkt helder, duidelijk en komt tegelijkertijd pro-actief met goede ideeën.

Ad de Jong | Buying Director at Stone Fashion

In the period I worked with Joost in Hong Kong I learned to know him as an involved person who stands for the things he says. If you want to work with someone who thinks quick and also has non-standard solutions, I can recommend Joost to you.

Emiel Govaert | owner Webond

Met Joost heb ik zeer plezierig samengewerkt aan het helder maken van de proposite van Webond en dit te vertalen naar de juiste teksten en indeling van de goede website. Joost werkt professioneel is een goeie sparringspartner en houdt focus op de doelstelling.

Maria Groot | Energiek Velsen

Reactie op een project: Joost, jouw aanpassingen vind ik heel goed. Bondiger en beter is het nu en de doelstellingen van Energiek Velsen heb je daarbij weer heel mooi verwoord. Ja, communicatie is jouw talent, dat merk ik elke keer weer.

Henk Schoorl | Ambassadeur Joost bij IJmonder van het Jaar verkiezing 2014

“Joost is een geweldenaar. Hij kijkt in de toekomst en doet dat op een doortastende manier. Hij vraagt zich af waarom wij de natuur voor onze toekomstige generaties zouden moeten vervuilen, maar heeft het ook over geldbesparing. Keiharde euro’s in combinatie met duurzaamheid, dat spreekt mensen aan.”

Douwe van Rees | duurzaamheidsspecialist en mede-oprichter Energiek Velsen

Joost is een duurzame ondernemer in hart en nieren, vasthoudend, resultaatgericht en plezierig om mee te werken. Hij is in staat om de “look and feel” van een organisatie of bedrijf in alle uitingen terug te laten komen. Gedurende onze bestuursperiode bij Energiek Velsen hebben we uit niets een financieel gezonde coöperatie van ca. 120 leden neergezet en een aantal duurzame projecten gerealiseerd. Joost heeft daar als mede-initiator en aanjager een belangrijke rol in gespeeld.

contact